Husker du Jimmy Eat World?

“Bleed American” kom ut i 2001. 14 år siden. Feel old yet?

Klikk for kilde
Klikk for kilde

I’m not crazy, ’cause I take the right pills – everyday

Slike tekster appellerte til den lille emoen i meg. Hvem gikk ikke gjennom en emo-gother periode da de var tenåring?
Det som var den ultimate festsangen fra Jimmy Eat World var “Sweetness”. Om du vokste opp på tidlig 2000-tallet og ikke sang “woooaaaawoooaa” så har du virkelig gått glipp av noe. Neida,jeg har bare veldig gode minne som surrer gjennom det rare hodet mitt akkurat nå.

Jeg vet ikke hva som kom over meg i kveld. Men ble plutselig i Jimmy Eat World-humør.


Can we take a ride? Get out of this place, while we still have time!

Akkurat den teksten der passet så godt da jeg vokste opp på Bømlo og alt jeg drømte om var å komme meg bort der fra. Don’t get me wrong: Bømlo er nydelig, idyllisk og alt det der, men etter en helg blir jeg gal.