Howl, Hulen 15.04-10

http://en.elsesolheim.com to read this entry in English


The coolest thing to do was to let you come inside
Howl – ‘Controller’

Foto © Jarle H. Moe

På torsdagskveld gikk jeg for å se Howl for første gang. Jeg gikk alene, for jeg skulle på død og liv se de live. Det med at jeg var alene skulle ikke stoppe meg for å se et band jeg liker og har god tro på. Etter torsdagens opplevelse skal jeg gå oftere på konsert alene, for jammen meg så klarte Howl å imponere!

Oppmøtet var ikke stort, rett før bandet kom på scenen kunne jeg se rundt om 50 personer som stod og ventet. Da Howl entret scenen og startet med ‘Urgency’ fra deres nyeste album ‘Cold Water Music’ dobblet antall tilskuere seg drastisk. Med andre ord; de som stod ved barene i lokalet hadde våget seg frem mot scenen. Det var ikke vanskelig å legge merke til en guttegjeng midt blandt publikum som jublet og hoppet med, som om de så favoirttbandet sitt for første gang, de var herlig å se reaksjonene deres da en favorittlåt etter en ble spilt.

Foto © Jarle H. Moe

Howl fortsatte med å spille låter fra deres siste album. Men da første låt fra debutalbumet ‘Higher Class Of Lush’ ble spilt begynnte det å bli varmt i lokalet. Under ‘Repeater’ så var det to jenter som løp fram mot gjerdet som sang og danset med, det var ikke vanskelig å se at det var favorittlåten deres, som også var siste låt før ekstra nummerne.

Som det vanligvis er på Hulen, så var lyden dårlig. Med en dyktig lydmann så kan lyden bli bra, dessverre så skjedde ikke det denne gangen. Howl var på sitt beste, selv om lyden ikke var det. Presentasjonen deres fikk meg til å fokusere mer på dem enn på lyden. Simen Lund som er vokalist i Howl var fantastisk, han lagde show på scenen, hadde øyekontakt med publikum og stemmen hans er enda bedre live enn på album.
Howl hadde en fin variasjon av gamle og nye låter, ‘Nineteenseventyfive’ var en perfekt låt til å avslutte en flott kveld.

Foto © Jarle H. Moe

Jeg skal garantert se Howl live igjen!

Setlist –
1. Urgency
2. Controller
3. Weak Sense Of Rebellion
4. Misdemeanors
5. High Hopes
6. Silver Equals Gold
7. Let The Choir Sing
8. Sad State Of Affairs
9. Song For K
10. Repeater

11. Dödskalle
12. Nineteenseventyfive

For flere bilder: http://jarlehm.com/blog/

Howl:
Hjemmeside, Facebook, Myspace, Twitter

8 comments

  1. sv;
    hehe, ser den, påvirker det deg ikkje e det vel rimelig lite interessant i lengden.
    eg har fulgt veldig godt med, ettersom det egentlig skulle komt 60 utvekslingsstudenter til skolen min (2 hjem til meg) i dag, som då ikkje får komme..litt leit, igrunn “/
    .-= Espen HK´s last blog ..If you were still around =-.

  2. Takk! De var helt fantastiske 🙂 Ser at du fikk en bra opplevelse med dem også 🙂 Fantastisk band.

Comments are closed.