Hørt om, men aldri hørt på.

Jeg har ofte fått spørsmålet “Har du hørt om dette bandet”.
Tingen er at jeg har hørt om mange band, men har aldri hørt på de. Inni hodet mitt har jeg en liste. En lang liste med band jeg en vakker dag skal høre på. Denne listen har eksistert i flere år. Listen blir lengre og lengre, til lengre den blir jo flere band faller ut av listen. Musikk som jeg kanskje hadde likt ble aldri oppdaget. Det er trist.

I dag hørte jeg et band som har vært på den listen i noen måneder. Jeg bestemte meg ikke for å sette meg ned for å lytte. Det var mer en hyggelig overraskelse. Mens jeg så på en serie, hørte jeg en sang med potensiale. Med litt sangtekst og Google, fant jeg;

[klikk for kilde]

The National – Afraid Of Everyone

Noen som kan gjette hvilken serie jeg så på i dag?


Heard of, but never listened to. – “Have you ever heard about this band” is a question I have gotten a lot. – The thing is that I have heard about lots of bands, but I have never listened to them. In my head I have a list. A long list of bands that I will one day listen to. This list have been excisting for years. It keeps getting longer and longer. The longer it gets the more bands fall out from the list. Music I may like did not get discovered. It is sad. – Today I listened to a band that has been on the list for months now. I did not decide to sit down and listen. It was more like a lovely surprise. While I watched a serie, I noticed a song with potential. With a little lyrics and Google I found… Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. http://bloggurat.net/minblogg/registrere/8cea1d4009ed5b7ff544a00c4041c58ec38bb562

One comment

  1. Jaa! Jeg blander dem alltid med The National Bank. Det er litt synd. Men begge deler er jo godsaker, så det er jo greit 😉

Comments are closed.