Herr Nilsson, Kvarteret 09.04-2010

Herr Nilsson slapp nylig ut albumet ‘Long Live Herr Nilsson’ og med albumutgivelse følger vanligvis release-party.

Bilde: kilde

Det man først tenker når man hører navnet ‘Herr Nilsson’ er apekatten til Pippi Langstrømpe. Det var iallefall det som var i mitt hodet da jeg skulle se dette bandet for første gang på fredag. Hadde så vidt fått hørt gjennom sangene fra det første albumet før jeg tok turen ned til Kvarteret. Det som møtte meg var en kveld med dansing, jubel og et orkester som leverte som bare det!

Herr Nilsson består av hele åtte personer: to trommiser på hvert sitt trommesett, to gitarister, bassist, vokalist, trompist og en jente som spilte både keyboard og fiolin. Det startet med trompetspilling og dansing på scenen med applaus fra publikum. Stemningen var god både på scenen og blandt publikum som danset og sang med.

De spilte låter fra eldre utgivelser og det nye  ‘Long Live Herr Nilsson’. Under ‘Faces And Names’ som er en rolig sang, så var det så herlig å stå der og bare lytte til den behagelige stemmen til Terje Bringsvor Nilsen. Låtene var en flott kombinasjon av danselåter og låter man rett og slett bare kan nyte lyden av. Dessverre så var det litt dårlig lyd fra fiolinen i enkelte tilfeller, men det gjorde ingenting for det var så god steming i hele lokalet at man kunne ikke la vær å smile og bare danse med.

Poporkester som klarer å få inn en trompet, fiolin og en banjo i tillegg får en stjerne i boka mi. De var også flinke med å kommunisere med publikum og få de til å danse opp og ned. Jeg vil beskrive fredagens opplevelse som noe utenom det vanlige, som fungerte veldig bra, og noe jeg gjerne vil oppleve igjen.

En vellykket kveld med et utrolig dyktig orkester. Long Live Herr Nilsson!

Sjekk ut Herr Nilsson på
Myspace og Blogspot

Else

3 comments

Comments are closed.