Helgen på Hole In The Sky

© Lene J. Løkkhaug

Jeg var så heldig og fikk weekendpass til Hole In The Sky Festival av min bestevenninne Tina og Silje. Hole In The Sky er den festivalen for meg der jeg rett og slett skal ha det gøy. Ikke så mye stress ved å se bandene, men bare kos med gode venner.

Jeg dro sammen med Silje og Lene. Traff selvfølgelig på de samme fra i fjor. Anders fra Purified In Blood kom også bort å hilste på, så fikk jeg også hilst på Glenn som sluttet i PiB men som ikke sluttet allikevel (eller hva det nå var han sa). Hilste også på Asbjørn og Totto som gav meg hele tre VIP-bånd, de er så utrolig snille.

Det VIP hadde å tilby var sitteplasser (det betyr så mye!), øl/cider til 39,- og ikke minst gratis kaffe. Jeg som var så trøtt, likte veldig godt den kaffien. Og de konsertene vi ikke orket å dra ned å se, fikk vi se på lerret. Det var utrolig gøy.
Vi satt der ikke hele tiden, vi så faktisk The Devils Blood, Cathedral og en hånd av Venom (med andre ord vi så ikke stort), Triptykon og Obituary. Vi storkoste oss, og slik skal det være.

Jeg er klar for the same prosedure next year!

2 comments

Comments are closed.