Halloen! og litt om Bergen Calling

Hallo!

Jeg vet jeg skulle blogge når jeg kom hjem til Bømlo fra Copenhell og Bergen Calling. Men tro det eller ei så har jeg vært lat og vært ute i solen og kost meg. Så har jeg tilbragt mye tid med familien siden 3/5 deler av den har reist til Filippinene. Nå er jeg tilbake i Bergen hos søsteren min, før jeg reiser til Roskilde Festivalen i morgen kveld.
Dere kan forresten lese mer om Copenhell på Rockblogg.no 🙂

Litt om Bergen Calling:
Hatebreed
var første band ut på scenen, det var flott å se de igjen bare noen dager etter at jeg så de på Copenhell. De prøvde på å få til moshpit, noe som de fint fikk til i Danmark, men Bergenspublikumet var ikke så flinke eller har for lite erfaring med moshing. De prøvde iallefall og det skal de ha kred for.
Alice In Chains, ååå Alice In Chains. Om man skal beskrive magi den kvelden så var det Alice In Chains. Enough said. Tenk at jeg skal få oppleve de igjen (og lengre) på Roskilde!
Bandet alle ventet på var Rammstein. Og selv om tysken er litt slapp etter videregående, så gikk man ikke på konsert for å forstå hva de sang om. Rammstein har alltid vært kjent for sine sceneshow med hardt bruk av pyro-effekter. Med sine spesille sceneantrekk, de rare lysa de hadde på scenen, og bakgrunnene som ble byttet ut tre ganger, fikk vi mer enn forventet. I tillegg til flammer, fikk vi også skum og en keyboardist som padlet over publkum i en gummibåt.
Noen låter savnet vi, men det var flott å se Koengen i flammer. Rammstein vil jeg unne alle å se live, selv om man ikke liker musikken så får man en opplevelse man sent vil glemme.

Ville bare gi dere en liten lyd om at jeg fortsatt lever. Jeg er ikke tilbake fra Roskilde før den 5.juli. Da må jeg overnatte i Bergen en natt, så fullfart over til Bømlo, og mest sannsynlig reise til Norway Rock om kvelden den 6.juli. Jeg vil at vi skal reise ned den 7.juli da. Men vi får se, kan hende det blir et raskt blogginnlegg rett før jeg reiser til Norway Rock.

3 comments

  1. vil vel anta du kommer hjem den 5. JULI og ikke juni? 😉

    har litt lyst til å se rammstein, altså. problemet er at det er jo så jævla dyrt.

Comments are closed.