G.U.S – Save Yourself

Slik beskriver G.U.S seg selv i promoen til deres andre album ‘Save Yourself’.

[Trykk på bildet for å få det større]

G.U.S er ute med et nytt album 'Save Yourself'.

Albumet starter med ‘State calling man‘. Min favoritt, jeg digger melodien. En god start på albumet.Selve låten ‘Save yourself‘ er en fin liten ballade. En låt med et budskap om moralitet og hykleri. Lytt til teksten.
Set me free‘ er en låt som oppsummerer alle låter som noen gang har blitt laget. Med en tekst som “Set me free, let me be the one who is hiding inside of me. Scream and shout, let me out… I beg you please, I’m on my knees. Oh bring me a cure for this painful disease” er det for kjedelig. Låten mangler alt utenom klassiske klisjèer. Men selv med sine klisjèer er låten både sympatisk og søt.
Så kommer vi til enda en ballade ‘Josephine‘. ‘I wish I could get fired. Yeah, I wonder how that feels‘ er en tekst som stikker ut i låten. Låten er koselig, men samtidig litt trist.
I’m sorry‘ virker som å være en countryinspirert låt. Teksten er countryaktig, om man få lov å si det. Den følelsen jeg får av å høre låten om og om igjen er country.
Albumet avslutter med låten
My yellow gun‘. ‘I can’t wait to introduce you to my yellow gun‘. Dette er dessverre en låt jeg ikke klarer å knekke koden på. Men kanskje det er meningen.

Save yourself‘ er en liten samling av G.U.S’ sine låter fra perioden 2008-09. Jeg ble ikke helt overbevist. Albumet var litt kjedelig for min smak. Men akkurat nå så er de bare et dinosauregg. De må utvikle seg. Jeg ser frem til den dagen jeg får høre Tyranosaurus rex.

De sier at de er kommet for å bli, og selv om albumet kom ut 10.mai, så holder de allerede på med etterfølgeren.

2 comments

  1. Hei!

    Den lokale musikkfestivalen vår søker etter noen med blogg som kanskje kunne tenke seg å skrive en liten omtale. Kanskje du har lyst å se litt på nettsiden evt. sjekke det ut på facebook å se hva du synes?

    http://www.vindmollelarm.net

Comments are closed.