God Påske!

Click here to read this entry in English


Ville bare ønske dere en God Påske!
(Gammelt bilde for påskeliljene er ikke kommt enda! …I blame the snow)

Jeg befinner meg på Bømlo, er blitt forkjølet og drikker urtete som om det var vann i ørken.

Jeg er glad over at Disco Ensemble kommer ut med nytt album i slutten av mai. ‘The Island Of Disco Ensemble’ skal den hete, så jeg håper på stor sommerturnè!
Disco Ensemble er et fantastisk band fra Finland, som spiller en blanding hardcore/indie rock. Klikk her for å høre sangen ‘Eyes Of A Ghost’ på Wimp (en av mine favoritter).

Hoveaktuelle Biffy Clyro har kommet med musikkvideo til ‘Bubbles’ som er den nye singelen fra albumet ‘Only Revolutions’. Jeg holder fortsatt en knapp på at de kommer til Roskilde i år! *crosses fingers and toes*

Enjoy:

Ha en flott påske dere! 🙂

Else

8 comments

 1. Husker du Else?: Im old enough to be caaalm, Im calm enough to be deaaad, not smart enough to be scaaaaaaaaaaared, of getting nowhere…. Var det en viss Else som ljomet med på en viss festival i 06?? 😛
  .-= Mayvelin Solheim´s last blog ..It’s called hair! =-.

 2. Åååå Bubbles <3 favoritt sangen min:D

  SV: Er nok snø her…eller det er brøyekanten vår. All snøen som var på parkeringsplassen er der.

 3. SV: Som vi skal kosa oss! Men om du ikkje kjem før September blir det jo bare 3mnd i koffert for deg da:p eg skal sjekke ut med Anita om hu eig sofan, visst ikkje kanskje vi kan få eiaren til å hente den om vi vil kjøpe ein anna. Eller skaffe eit langt trekk å legge over:)
  .-= Line´s last blog ..Snømenn! =-.

 4. sv: jeg elsker å få musikktips, alltid gøy å oppdage nye band som faller i smak. Så er ganske så glad du tipser en del 🙂 Mye hører jeg på fra før av. Derfor jeg også spesielt liker når du tipser om mer eller mindre ukjente band. Liker å være med fra “startfasen” på en måte 🙂
  .-= Irene´s last blog ..Jeg har fått jobb! =-.

 5. Tror jeg må sjekke ut Disco Ensemble… Men har ikke WIMP. Kanskje jeg skulle sjekket ut WIMP også.. Fikk jo en sånn lapp sist jeg var på Platekompaniet, med en kode på.

  Band of Horses er forresten ute med ny singel 🙂 http://bandofhorses.com/

 6. Hver gang eg ser navnet Biffy Clyro no, så hører eg navnet inni meg sånn som de sier det på FK Fotball (tung tysk aksent og svelget, lang skarre-r). huffhuff.

  Forresten:
  Setter sammen en liten playlist med Biffy Clyro til meg sjøl no ut ifra dine anbefalinger, no skal eg være flink og sjekke ut =)
  .-= Espen HK´s last blog ..Det e midt på nattå, =-.

Leave a Reply