Gitar:larm Musikkfestival

GITARLARM er er festival for hardtarbeidende band som ikke jukser med autotune, laptop og trommemaskiner som gjør alt arbeidet. Vi liker å kalle det ekte musikk. Vi vil også understreke at det finnes mye bra elektronisk musikk på markedet men poenget er at gitaren ikke er død og gjennom denne festivalen vil vi motbevise myten som er påstått av Bylarm i sitt forsvar på hvorfor det var plassert så lite gitarmusikk på 2015 programmet.

Gitar:larm er en reaksjon på denne artikkelen, “Gitarrocken nesten utryddet” skrevet av Jonas Pettersen for Dagbladet. Kort fortalt: by:larm programsjef Joakim Haugland forteller at det aldri har vært så lite gitarrock på by:larm.

Jeg er veldig positiv til gitar:larm. Jeg er ganske sikker på at det finnes mange gode band og artister med gitarrock der ute, men årets by:larm valgte å satse på untz untz-musikk. Jeg fulgte by:larm på snap og der var det mye untz for å si det sånn. Gitar:larm, jeg tar imot deg med åpne armer og gleder meg til mer informasjon om denne festivalen!

Link: Gitar:larm på Facebook