I jinxed it!! Franz Ferdinand

Det blir ingen festival på meg i år, så jeg spanderte ett dagspass til Bergenfest på meg selv. Franz Ferdinand og Lana Del Rey var de jeg skulle se.

Jeg gledet meg, Fanz Ferdinand gledet seg. Og hva skjedde?
Skjermbilde 2014-06-15 kl. 16.24.01

Dette skjedde…

En allergirsk reaksjon. Alex Kapranos er tydeligvis allergisk mot Bergen.

Hadde det vært en konsert hadde jeg forventet No You Girls, Michael, Take Me Out og selvfølgelig Walk Away. Men ja, det er jo en forestilt konsert inne i hodet mitt da (hvem sier jeg ikke kan late som om..). Har ikke sett Franz Ferdinand live på fem år (ja, jeg er gammel). Må jeg vente i fem år til nå? Da er jeg jo over 30!


I’m not going to any festivals this year, so I treated myself a day-pass saturday at Bergenfest. Franz Ferdinand and Lana Del Rey were the ones I was going to see. I was so excited about the concert, Franz Ferdinand were excited as well. But what happened? This happened. An allergic reaction. Alex Kapranos is obviously allergic to Bergen. If there had been a show I would have expected songs like No You Girls, Michael, Take Me Out and Walk Away (of course). But thats in my head (who says I can’t fantasize about a show?).I haven’t seen Franz Ferdinand live in five years (yes, I’m old). Do I need to wait five years for the next opportunity ? I’ll be over 30 then!