Fra Elliot Minor til The Fever, The Focus

Jeg var sønderknust da Elliot Minor sluttet. Jeg fikk aldri se dem live. Jeg hadde billett, jeg hadde bestilt reise, men konserten ble avlyst. Det ble aldri en ny konsert i Norge. Jeg tror de spilte i Norge da de varmet opp for McFly (tror jeg det var) men den musikken var ikke helt meg. Jeg kommer alltid til å angre på at jeg ikke gikk på en McFly konsert.

Uansett. De mest talentfulle i Elliot Minor, nemlig Alex Davies og Ed Minton har startet noe nytt. Nå kaller de seg The Fever, The Focus.

© lånt fra FB klikk på bilde for kilde
© lånt fra FB klikk på bildet for kilde

The Fever, The Focus har også sluppet sangen “Hurricane”. Mitt første inntrykk er at den er litt popete. Jeg kan ikke noe for at jeg sammenligner dem med Elliot Minor.. og jeg savner Elliot Minor.

vs.