Første runde over

Første runde med band som skal spille på Roskilde’s Pavilion Junior scene er nå ferdig for denne uken.

© Christian Hjorth

Her er en liste over hvilke musikkblogger som har samarbeidet med Roskilde Festivalen og som ekslusivt fikk presentere band som skal spille på oppvarmingsdagene før festivalstart:

Helt ærlig så har jeg ikke hadde jeg ikke hørt om noen av disse artistene. Skal mest sannsynlig ikke se noen av de heller. De to siste åra jeg har vært på Roskilde har jeg aldri sett noen på Pavilion Junior. De artistene jeg nominerte kom ikke med i denne runden, kanskje neste? Krysser fingerer og tær og håper jeg tar turen til Pavilion Junior for å se noen verdt å se!

2 comments

  1. Føler litt a’ poenget med Pavilion Junior er å oppdage nye artister.. Icona Pop’s første EP er forresten verdt å få med seg!

Comments are closed.