Før og etter: Ash

Dere som har fulgt med på denne nettsiden de siste fem årene vet nok at jeg elsker Ash. Jeg vet jeg bruker ordet “elsker” veldig mye, men det er rett og slett fordi musikk er ren lykke og glede for meg. Nå er Ash ute med et nytt album som heter “Kablammo!” som bare er fantastisk, verdt å høre på. For noen dager siden slapp de en ny musikkvideo til låten “Free”, som ble fort en favoritt da jeg først hørte det nye albumet.

Jeg vil gjerne vise dere hvordan Ash var for 19 år siden, og hvordan de er i dag. De er virkelig mine favoritt irer! Og Tim Wheeler ser ut til å aldri eldes, baby-face much?

Ash i 1996 med låten “Oh Yeah”

Ash i dag med “Free”

Du kan forresten høre det nye albumet til Ash på Tidal <- klikk klikk 🙂

One comment

  1. Husker Ash fra 90-tallet, men synes musikken deres er bedre i dag – i motsetning mange av deres samtidige, kan du si 🙂

Comments are closed.