Farvel Pyro

I kveld er det slutt. Aller siste sending av Pyro på P3.

Pyro: Totto og Asbjørn

Jeg har hørt på Pyro lenge. Kanskje ikke alle de 13 årene, men i over ti år. Jeg kom over Pyro for første gang da jeg skulle ta oppvasken hjemme på Bømlo. Jeg letet gjennom radiokanalene og kom over en sang jeg likte. Jeg kan ikke huske hvilken sang, jeg kan ikke husket bandet en gang, men den sangen ble spilt på Pyro. Da jeg på den tiden tok oppvasken skrudde jeg alltid radioen av da jeg var ferdig, men jeg satt meg ved kjøkkenbordet for å høre ferdig dette fantastiske radioprogrammet. Jeg ble det man kaller fast lytter. Har aldri hørt så mye på radio før. Pyro var noe jeg gledet meg til.

Dette må ha vert da jeg gikk på ungdomsskolen, for jeg husket at da Pyro endelig kom på Myspace så var det stor stas. Enda mer stas da det viste seg at jeg var ivrig lytter og ble en av deres topp venner på Myspace. Å være noens topp venn på myspace på den tiden var skikkelig kult altså. Ja, nå mimrer jeg.

Jeg fikk selvfølgelig deres første t-skjorte da den ble trykket opp. Fikk også den andre. Fikk den andre versjonen i en rosafarge også, jeg er jo jente, så må ha en i rosa også!


It was my emo-period, can you tell?

Jeg var også på fremste rad da de hadde sin første norgesturné. Jeg kan huske at vi var altfor tidlig ute, sånn typ 30 minutter før dørene åpnet på Hulen. De hadde sagt på radioen at vi måtte være tidlig ute, og 18 år gamle Else som hadde reist fra Bømlo skulle ikke gå glipp av noe! Det var en herlig kveld. Pyro var tilbake på Hulen for 5 års jubileumet sitt. Jeg var selvsagt der den kvelden også.

Jeg må innrømme at etter som jeg kom inn i studier og i arbeid så dabbet lyttingen min litt av. Når favorittradioprogrammet ditt blir lagt ned og du har vært en dårlig lytter, så skylder man selvsagt på seg selv. Om en faller litt av, faller vel andre av også? Nå er jeg utrolig lei meg.

Dette er trist. Radioen er ikke den samme uten litt rock og metal på tirsdagskveldene.

Totto og Asbjørn har gitt meg god musikk gjennom mange år. De har også gitt meg mange nye venner og bekjente, og ikke minst har jeg blitt kjent med både Totto og Asbjørn.

Takk for de gode minnene!

Jeg hadde nok ikke vært den personen jeg er i dag om det ikke var for Pyro (..og jeg er en helt okei person altså!)