Enda et superband?

Da jeg skulle lage Copenhell-spilleliste hadde verken Wimp eller Spotify et band som heter The Damned Things. Jeg tenkte at det må være et nytt band som ikke kan være noe særlig bra siden Wimp og Spotify ikke hadde lagt inn noen av låtene deres.
Jeg tok feil..

Det er på tide å finne fram mixmasteren kaste inn Scott Ian og Rob Caggiano fra Anthrax, Joe Trohman og Andy Hurley fra Fall Out Boy og Keith Buckley fra Every Time I Die. Mixe de sammen og få det flotte resultatet; The Damned Things.

The Damned Things – We’ve Got A Situation Here

For noen dager siden spilte de sin første konsert. Det skjedde selvfølgelig i USA, men nå befinner de seg i Europa. De skal nemlig spille på Rock Im Park, og  sin første konsert i Skandinavia på Copenhell.
Jeg er så takknemlig for at Roskilde Festivalen og Live Nation Danmark ordnet akkreditering for meg. Tenk at jeg skal på en av The Damned Things sine første konserter, den første i Skandinavia. Det er sick! Hadde aldri trodd at å være en av Roskilde Festivalen’s bloggere ville gi meg slike muligheter.

Sjekk ut The Damned Things på Myspace.

Jeg har plassert min blogg i Langevågnorske bloggkart!

7 comments

 1. Når jeg ser at bloggen hans er knyttet opp mot VG, eller hva jeg skal si. Så er det kanskje ikke så rart, med tanke på at det er en av landets mest leste aviser.

  Det er en stor forskjell på de som på en måte blir dekket, og de som står alene. Men hvis vedkommende har det som en jobb, så synes jeg dette blir veldig rotete og kjedelig.

  Men uansett så takker jeg deg for kommentar, for du nevner jo en av landets største musikkblogger. 🙂

  -Stian / http://www.gravgang.com

 2. Hvis det er slik så blir jeg litt mer imponert ja. 🙂
  Men kan det kalles Norges største musikkblogg om den bare tar for seg rock og metal? Hva med alle de andre sjangerne?

  Men helt klart en av de største innenfor rock og metal ihvertfall. 🙂

  Ser det, og ønsker deg en god reise ut i Europa. ^^

  -Stian / http://www.gravgang.com

 3. Woah, stilig! De er ganske forskjellige, synes spesielt Anthrax skiller seg ut, men resultatet ble jo veldig bra!

Comments are closed.