Død, vodka, bøker og festival

MUSIKKNYTT – UKE 6

Gary Moore er død! Det var litt uventet, siden jeg så han i fjor, og han så ikke akkurat syk ut der han stod på scenen. Hvil i fred. Bilder fra da han var levende og vel på Norway Rock i fjor.

Copenhell har sluppet nye artister. Korn, Morbid Angel, Deicide, Gwar, All That Remains og Rolo Tomassi gjester Refshaleøen i København i juni. I tillegg kommer Judas Priest, Kvelertak og Mayhem. Åh, dette er en god trøst!

♪ Stormannsgalne bandet Kaizers Orchestra kommer ut med Vodka Kaizer? Det er vel den dråpen som manglet etter trilogi, spektrumkonsert, teaterstykke, snakk om ny bok og film.

Foo Fighters kommer ut med sitt syvende studioalbum 11.april. I tillegg til nytt album kommer også en dokumentar.

Metallica skal også lage nytt album. For de som bryr seg om dem.

Jared Leto som synger i 30 Seconds To Mars og som også er skuespiller, skal gi ut en bok. Han har visst vært i Haiti og nå skal ha gi ut en bok for å hjelpe.
30 Seconds To Mars skal spille på årets Hove Festival, for de som ikke har fått det med seg enda.

♪ Nordens største (og beste) festival, nemlig Roskilde Festivalen, arrangerer GRATIS konserter under årets by:Larm i Oslo.
Du kan blant annet få med deg Datarock, Casiokids, The Rumour Said Fire og Turboweekend.

Vreid er ute med nytt album i dag! Det er også John Olav Nilsen & Gjengen, som du får se på Lydverket på torsdag.

Blogglisten

5 comments

  1. /Hehehe, nei nå kan du lure! Jeg var først i Stavanger og besøkte bestisen. Så tok jeg båten derfra til Bømlo, for ei venninne gikk på folkehøgskole der. Kaldt, lite sted, koselige folk. Gøy å ha vært der 😉

  2. Sv: Problemet är att jag, om jag ska åka, inte ens kommer ha råd med så lite. Har dels en massa biljetter att köpa, dels en massa clinics, utrustning och annat till hästen som ska betalas. Men tusen tack för att du sa det, jättebra att veta till en annan gång. 🙂

  3. //melde flytting trenger du bare å gjøre i danmark, ikke i norge. skal du tjene mer enn 42900 på et år, så skal du gjøre om frikortet du automatisk får til et vanlig skattekort ved å ringe skat, det kan ikke gjøres på nettet (trenger cpr-nummer, det får du når du melder flytting). ellers er det ingenting. eller…skatteoppgjørelsen du skal levere i norge er veldig komplisert, og man kan ikke skattemessig melde utflytning fra norge før man har bodd i utlandet i mer enn tre hele skatteår og man skal ikke ha vært i norge mer enn x antall dager osv. brukte en halv time i telefonen i fjor, mannen visste heller ikke hvilke skjemaer jeg skulle ha. ble visst fem tilleggsskjemaer, både til jobb 1, jobb 2, konto 1, konto 2, renter osv..fint jeg har bodd her i snart fire år nå!

Comments are closed.