Dethbed

They said they tried everything, but it was no use. Yeah, they tried everything and everyone
but you..

Alkaline Trio – Dethbed

I love this song! Which probably is my favorite by Alkaline Trio.
I can’t wait for the album This Addiction, which comes at the end of this month. Click here to see the new video that came out today!

I’m going to two concerts this week, Sahg on Thursday and Kaizers Orchestra on Friday.
Finally I’m going to meet Ane and Majken again. I can’t wait!
Together  we’re going to see Kaizers play at Grieghallen. Hopefully the concert will lighten up my mood, Kaizers are magical that way. If Kaizers can’t make me happy again, then something is seriously wrong with me.

This is going to be the miracle-week where I suddenly become happy! …well, lets see about that..

– Else

Bloglovin

3 comments

 1. Ja, den sangen er bra =) Har ikke hørt så mye på Alkaline Trio, men liker de.

  sv: Ja, skal ikke si det er noen mirakelkur, men det hjelper. Har inngått en avtale med meg selv om at uansett hvor nede jeg er når jeg legger meg, så skal jeg uansett skrive ned noe positivt. Det hjelper også å ha noe konkret som gjør meg glad av å tenke på, hvis jeg føler meg litt bedriten en dag. Hvis du bestemmer deg for å prøve, så håper jeg det hjelper hvertfall =)
  .-= Eva´s last blog ..Kunsten å tenke positivt =-.

 2. Men det er jo fortsatt bedre enn ingenting =) Om det gjør deg glad, så skriv ned det. Jeg har selv slitt med angst, og i fjor var det verste året jeg har opplevd. Men uansett hvor ille ting er, så vil det alltid være noe godt i verden, problemet er bare å se det. Noen ganger krever det mer tid enn til vanlig å se det, men det er der for det om. Det tok lang tid for meg før jeg klarte å sette pris på ting igjen, men det er derfor jeg gjør dette nå, for å tvinge meg selv til å se det positive i dagen som har gått, uansett hvor ille den har vært. Du må bare se selv om dette er noe du har lyst til å prøve, men kanskje det hjelper =)
  .-= Eva´s last blog ..Kunsten å tenke positivt =-.

 3. Det er vanskelig, det er det som er så drit. Men du må bare passe på å ikke tenke “jeg får det ikke til”, for da blokkerer man de positive tankene. Lykke til hvertfall =) Og hvis du trenger eller vil snakke mer, så er det bare å si ifra, jeg vil veldig gjerne hjelpe (hvis det hjelper da)
  .-= Eva´s last blog ..Kunsten å tenke positivt =-.

Comments are closed.