Det er 247 dager til Wacken Open Air

..og det er allerede utsolgt!

For syv år på rad er den tyske heavy metal festivalen utsolgt. Denne gangen utsolgt på rekordtid, nemlig åtte måneder før festivalstart.  Det er jo helt syyyykt! Jeg kommer meg aldri på den festivalen når de holder på slikt!

Bekreftede bands til Wacken;
Amon Amarth
Axel Rudi Pell
Broilers
Coroner
Cradle of Filth
Danko Jones SW
Dark Funeral
Dimmu Borgir
Endstille
Forbidden
GammaRay
HammerFall
Henry Rollins
In Extremo
In Flames
Machine Head
Ministry
Moonspell
Napalm Death
Opeth
Paradise Lost
Saturnian
Scorpions
Sick Of It All
Six Feet Under
Suicide Silence
U.D.O.
Volbeat
Watain
Winterfylleth

Jeg er ikke overrasket over at festivalen er utsolgt så fort. Wacken har jo sluppet band siden august i år. Ikke minst gode band! Festivalbilletten er heller ikke så dyr, en tusenlapp bare. Hadde andre festivaler gjort noe lignende (kremt.. Norway Rock*) så hadde billettsalget gått strålende for de også.

Jeg sier bare; godt jobba Wacken, har drømt om deg siden jeg var 14år og nå får jeg drømme i enda ett år.

*Ja, jeg vet at Norway Rock ikke finnes lenger.

wacken.com

2 comments

  1. Det svir i hjertet av å se den line-upen samtidig som jeg leser til eksamen som jeg må bestå for å dra til Kina på samme tidspunkt som Wacken. Det er egentlig bare trist. Men du må komme deg på Wacken så fort som mulig, det er utrolig!

    1. vel, det er jo utsolgt.. Så jeg må nok vente 1år. Jeg kan tenke meg det er fantastisk der. Det må det jo være for å bli så fort utsolgt.

Comments are closed.