Den dagen man skal ta oppvasken..

.. har kommunen stengt av vannet. Den ene dagen man har fri og skal gjøre husarbeid, er det kun brette klær jeg kan gjøre. Ikke at jeg har gjort det heller.
Jeg er trist.
Føler at sommeren er ødelagt. Hadde ett lyspunkt denne sommeren og det var Franz Ferdinand og Lana Del Rey. Franz avlyste og jeg er veldig sur og trist over det. Kanskje jeg bare skylder på det, for jeg er nok sur over noe annet.
Om jeg ikke får radiojobben i Oslo må jeg ta opp to fag dette semesteret. Jeg må få opp snittet så jeg kommer inn på master i Oslo. Oslo har alltid vært drømmen. Drømmen ble ødelagt fordi jeg forelsket meg. Det gikk bokstaveligtalt til helvete. Fire bortkastet år. Fire år med av og på og av og på. 26 år, og er ikke der jeg vil være i livet. Det var ikke dette jeg så for meg. Alt går ikke etter planen, det vet jeg. Men at jeg er her jeg er i dag, det gjør meg utrolig trist.
Har 45 frie studiepoeng å ta, skal ta “enkle” fag så jeg kan fokusere på mediefagene. Det blir en lang sommer med arbeid, og når sommeren er over blir det et hardt semester med skolearbeid. Når får man tid til å trene? Når får man tid til venner? Når får man tid til familie? Har ikke sett foreldrene mine siden jul. Vel de har vært i utlandet til slutten av mai, men pga jobb hver eneste helg har jeg ikke fått sjansen til å se dem siden de kom tilbake til Norge. Jeg føler alle vil ha en bit av meg, og jeg vet ikke hvem eller hva som skal prioriteres.

Jeg skal prioritere meg fra nå av.

Leave a Reply