Danmark

Akkurat nå befinner jeg meg tilbake i Bergen etter å ha tilbragt helgen i Køben. Jeg skriver med svigerbror sin pc, så jeg skal gjøre det kort.

Copenhell var fantastisk. Flotte band, billig øl og deilige dansker. Og ikke minst gode venner og nye bekjentskap 🙂
Høydepunktet var Danko Jones, Deftones, Hatebreed og Suicidal Tendencies!

Alltid gøy å treffe på kjensfolk! we had a blast!


The Damned Things

Jeg er tilbake på Bømlo på onsdag, så da kommer det et mer bildefult og detaljert innlegg på rockblogg.no og et på engelsk på roskildebloggen (spørs hva jeg får tid til!).
Så skal jeg selvfølgelig skrive om Rammstein, Alice In Chains og Hatebreed som spiller på Koengen i morgen.

Sa jeg at jeg kanskje må kutte ut Norway Rock på grunn av sommerjobben min? (kjenner jeg blir lei meg.. men må ha penger til Sonisphere!)

17 comments

 1. sv: ja! jeg burde sagt det. jeg tenkte bare ‘sa han nettopp det der’. haha. men tok lakrisen og sprang:-)

  Herlige bilder btw!

 2. SV: Ser den. Jeg måtte kutte ut ca alt av festivaler i sommer, pga den enkle grunn at jeg ikke har penger. At all. SUCKS TOO. Men i august skal jeg ha min festival-fix! Hole in the Sky, for farsken 😀

 3. Virker som du har kost deg 🙂

  SV: Jeg har funnet ut at jeg må være evig student, for da kan jeg trene når jeg vil, hele tiden omtrent. Elsker å trene.

 4. Åh, det hørtes gøy ut! Savner konserter og festivaler nå. Fyren på bildet så kjent ut, er han det? :p Men så kjipt å gå glipp av Norway Rock. Får håpe det dukker opp nye sjanser da.

  sv: Solbrenthet er kjipt! Haha, jeg brukte 40, og det var samme resultat som om jeg hadde dekt til med tøy. Håper du ikke er altfor fælt solbrent da, og i så fall at det blir bedre snart! =)

 5. sv: Det var jo bra da, men fortsatt ekkelt å bli brent. Er heldigvis ikke så veldig brent jeg heller, bare ganske rød.

  Aha, da så. Følte det var noe kjent med ham, ja :p Hvordan kjenner du ham?

  Da skjønner jeg hvertfall at du vil dit. Håper du får fri!

  Ja, skal til Hove =) men ellers skal jeg ikke noen som jeg vet om, tar kanskje turen innom en konsert hvis det skal noen bra på Canal street i Arendal senere i sommer.

 6. SV: Hadde det heilt fantastisk:) Sjølvom været skifta mellom yr, kraftig regn og sol, var festivalen bra og Göteborg er ein fin fin by:D

 7. SV: Let’s go! haha. Vi snakka jo om kor gøy det hadde vært å flytte til Sverige huska eg, men da var det vel Stockholm det var snakk om

 8. Oi, dette hadde jeg faktisk ikke forventet! Forstår godt at du dro, om de var like dårlige (eller dårligere) som denne gangen på download. Det gjorde vondt, og jeg synes virkelig synn på dem og deres fans. Vet du om de er preget av indre intriger? Eller hvorfor i all verdens dager de oppfører seg så latterlig på scenen?

 9. Arh, liker bloggen din og misunner alle festivalene og konsertene du har vert på! Lille bror min fortalte at Rammstein konserten var dødsfett! Men han likte ikkje hatebreed, hehe.

  Ha ein fin dag!:)

 10. sv: er svært dårlig med respons sjølv på blogging når eg får komentarer, men begynner og få teken på det no :p

  Skal ta og legge deg til på stalker lista her (om eg får det til), artig når andre skriver om musikk, så mange som bare skriver om kler. Haha 🙂

 11. ååhh shit! ikke fått med meg at du har skiftet adresse! Synes det hadde vært litt stille fra deg i det siste! å ble jeg glad 😉

Leave a Reply