Club 27 – Jimi Hendrix

I mai fyller blir jeg 27 år gammel. Som feiring kommer jeg til å poste videoer av artister fra Club 27. Heldigvis er jeg ikke kjent nok til å bli en del av den klubben. Jeg er heller ikke avhengig av avhengighetsskapende produkter. Piller, alkohol, ulykker og selvmord er det som preger Club 27 medlemmene. Så frem til min fødselsdag må jeg bli kvitt denne lille depresjonen. Tulla. Livet er for bra, og jeg har alt for mange fremtidige musikkopplevelser fremfor meg. Det er verdt å leve for.

Dette er for å ære de talentfulle som gikk bort i en alder av 27. Jeg starter med en av de største inspirsjonskildene i rockens historie: Jimi Hendrix.

Trykk på bildet for kilde.
Trykk på bildet for kilde.

Hendrix’ storhetstid var på siste halvdel av 1960-tallet. Vel, han er en av dem som fortsatt er blant de største, og vil alltid være det. Låner denne videoen fra Youtube for å gi dere en klassisker.