Club 27 – Amy Winehouse

Club 27 er en ny spalte på bloggen hvor jeg presenter en artist fra Club 27. Medlemmene i denne klubben døde alle i en alder av 27. Alkohol og narkotiske stoffer er også noe som preger denne klubben, ikke alle da. Sist gang skrev jeg om Jimi Hendrix. Siden det har vært mye gitarrock på bloggen i det siste så tar jeg for meg Amy Winehouse i dag.

Klikk på bildet for kilde

Amy Winehouse er ok mst kjent for sangen “Rehab”. Den ble spilt om og om igjen på fjernsynets musikkanaler da den først kom ut. Sangen var på hennes andre studioalbum, “Back To Black”, som var hennes bestselgende. Selve sangen Back To Black er en av mine favoritter, så la oss hylle Amy Winehouse med å høre på denne.

One comment

  1. Amy Winehouse var en artist med sanger jeg liksom aldri helt fikk meg til å like. Men jeg digger at hun hadde såpass særpreg og sin egen stil. Musikken trengte en Winehouse.

Comments are closed.