Blood Sweat Tears

Click here to read this entry in English


Jeg har blogget ekstremt lite i det siste. Får heller ikke fram ord når jeg skal skrive om Wild Water, men det kommer 🙂
Jeg var på konsert i går og har så lyst å skrive om det også. Kan si nå at han vokalisten i Third Brigade var sykt sjarmenende! Litt trist jeg og Tina for rett til Garage etter konserten, men jeg ser de nok igjen. Skal skrive om konserten på EspyRock tenkte jeg, og kanskje Rockblogg.

Om dagene så er jeg så sliten, klarte å forsove meg i går (igjen!).
Jeg jobbet 9 timer så var det hjem litt avslapping og rett på konsert. Det er litt hardt å ha en fulltidsjobb + skrivejobber til tillegg. Gleder meg til den dagen jeg faktisk kan tene penger av å skrive om musikk (viss det noen gang skjer da..) og ikke bare sitte i kassen på Spar og vente til å dra på neste konsert, eller neste plateutgivelse.
Jeg har egentlig hver mandag fri, men de siste ukene har jeg jobbet 5-6 dager i uken, “du har fri på søndag Else”, men da er det jo husarbeid and all that jazz!

GLEDER meg til å slutte på Spar, nå er det faktisk bare 2 måneder igjen! Jeg kommer til å savne kollegaene og de hyggelige kundene.
Jeg kommer til å savne Bergen, og mest av alt så kommer jeg til å savne Garage! Jeg vet de har Garage i Oslo, men ingenting slår den her i Bergen. Men så kommer jeg jo tilbake for Rammstein, Maiden og Hole In The Sky Festivalen.
Bergen blir nok ikke kvitt meg så lett 🙂

Så gleder jeg meg til påske. Til Bømlo. Og forhåpentligvis få skrive mye og slappe litt av!

Jeg har forresten blitt den nye skribenten på rockblogg.no
Den siden er utrolig bra, og jeg føler meg veldig heldig at de ville ha meg med på laget!

Speaking of blogging. The Ark har kommet ut med ny singel og dette har jeg skrevet om på Roskildebloggen.

Får nyte denne siste timen av søndagen med
Eight Legs – Blood Sweat Tears

..som passer meg helt ypperlig!

– Else

4 comments

  1. Åh, det er forferdelig kjipt å være så sliten. Men det går over skal du se =) Også hjelper det med påskeferie.
    Sant det, du skal flytte til Oslo? Hva skal du gjøre der?
    .-= Eva´s last blog ..Noen som husker denne? =-.

Comments are closed.