Blog The Feeling

Hi Else

I’m writing you on behalf of the Danish music festival – Roskilde Festival. As a new thing this year the festival is engaging and inviting music bloggers from all of Scandinavia to be a part of the festival, and the online universe surrounding the festival….”

Ikke at jeg har blitt plukket ut til å være en av ni bloggere til å blogge om festivalen. Men det er en konkurranse, og jeg skal prøve meg. Så fra nå av skal jeg blogge på engelsk. Skal også oversette Biffy Clyro anmeldelsen om til engelsk også.

Photo: Privat (Roskilde 07)

Wish me luck 🙂

– Else

8 comments

 1. Jeg proever aa kommentere igjen. Jeg vet ikke hva det er, men noe er galt. Jeg har vaert noedt til aa lese bloggen i smug, siden det aldri er mulig aa kommentere… Dette hoertes ut som en spennende konkurranse, og det ville vaert kult om du vant 🙂

 2. Jasså? Skrive alt på engelsk nå? Så upersonlig. Som om der ikke er nok av av dem omkring i verden. Er så uendelig lei av dem!
  Synes du var den som skrev best om musikk, best av dem her i Norge.
  Som selvsagt skrev norsk.
  Avslappende. Hjemlig. Koselig.
  Nå kjenner jeg deg ikke igjen. Du forsvant i det internasjonale helvete.
  God tur!

 3. ROL, you shut up. Hvis du ikke har fått det med deg, så får man flere lesere av å skrive engelsk, og når man blogger så er det faktisk poenget. Om hun får flere internasjonale lesere og mister deg, så tror jeg ikke det er et stort tap! Og hun kan faktisk vinne en billett til Roskilde! I say, you go Else og lykke til.

Comments are closed.