Band: Saving Gloria

For mer om bands klikk her.


SAVING GLORIA

Bilde: kilde

Vokal: Tommy Henriksen
Gitar: Aasmund Jensen
Bass: Nicklas Svensrud
Trommer: Erik Musum

Saving Gloria har fått inspirasjonen sin fra U2, Shinedown, Bon Jovi, Keane og Slash.
Ikke la navnet lure deg, det er ikke et religiøst band, men de mente at navnet passet dem perfekt!
De spiller melodisk rock som gjør at man liker musikken med en gang man hører en låt. Den nye singelen deres “For You” er allerede en favoritt hos meg. Jeg har veldig lyst til å se de live, mest fordi vokalisten har en ekstremt god stemme og musikken er bra (ellers så hadde jeg ikke skrevet om de på bloggen :)).

Saving Gloria – For You

Linker til SG:
HjemmesideMyspaceFacebookTwitter

– Else

3 comments

  1. sv; Nei, det er strengt tatt ikke et spessielt band jeg er ute etter, bare det er et av mine store. Sikter først og fremst til Radiohead, men det finnes flere. Band of Horses hadde slettes ikke vært dumt!

    Så får se. En eller annen festival må jeg få med meg uansett 🙂
    .-= Simen´s last blog ..Kasabian til Roskilde, men trenger stadig et navn. =-.

  2. sv: Men Roskilde blir jo helt sikkert bra det og =) Jeg hadde nok hatt litt mer valgkvaler hadde jeg ikke bodd så nærme Hovefestivalen :p Men når jeg bor i nabobyen, føler jeg det er et must å dra på Hove.
    .-= Eva´s last blog ..Livstegn =-.

Comments are closed.