Back in business!

Hallo allesammen!
Jeg vet at bloggingen har vert ganske så dårlig etter Norway Rock, men jeg har en meget god unnskyldning;
Jeg har begynnt å jobbe. Sist uke hadde jeg en 5 dagers arbeidsuke, og den dagen jeg hadde fri reiste jeg til Haugesund for å hente Alexander på flyplassen. Ja, dansken jeg traff på Roskilde savnet meg sånn etter en uke at han kjøpte en one-way-ticket til Haugesund, rettere sagt til Bømlo. Romantisk?

Nå er han tilbake i Danmark og må jobbe litt selv.. Men min snille pappa har gitt meg Eurobonus kortet sitt, med andre ord; en gratis tur til København i august. Så så fort jeg er ferdig med sommerjobben skal jeg til København.

Med ny jobb og mann på besøk har jeg ikke fått redigert bildene fra Norway Rock ferdig enda. Forhåpentligvis får jeg litt tid i kveld og litt og litt resten av uken. Jeg har også to album som må anmeldes og fire paller med ved som må under tak.. Busy girl..

Hvordan er sommeren din?

8 comments

  1. Synes unnskyldningen din er underbar, jeg! Og dansk gjør meg mo i knærne, måtte se filmsnutten tre ganger, hihi ^^

    Sommeren min er varm, av og til våt, og generelt sett herlig 🙂

  2. cden te johnossi e dritbra. hører på den hele tiden 😛
    kjekk mann du har fått deg. og eg ELSKER dansk! kanskje der eg må finne mannekjøtt?

Leave a Reply