Back in business

Denne siden er endelig back in business, vi får se hvor lenge det varer. Føler jeg begynner å bli for gammel til å skrive blogg egentlig. Grunnen til at bloggen har vært stille så lenge er pga. eksamen, og rett etter eksamen var den borte på eplehuset i en mnd. Ja, eplehuset brukte faktisk en mnd på å bytte batteri. Om dere lurte så bestod jeg alle fag og skal nå starte på de egentlige fagene som tilhører medievitenskap. Ellers er jeg blitt frivillig på Kvarteret, så det kommer nok en del innlegg om hva som skjer der.
Utseende på denne bloggen er ok til nå, men jeg har planer om å forandre det. Er bare usikkert på hva jeg vil ha egentlig. Så nå heter siden Else Solheim’s something. Jeg skal fortsette å skrive om musikk og slike ting, om det blir like “bra” som før er usikkert.

Jeg er iallefall back in business.

One comment

Leave a Reply