Audrey Horne – Garage, Bergen 12.mai

Gullruten var et stenkast unna, Audrey Horne på Garage fristet mer enn en rekke tv-kjendiser. Bergensbandet Audrey Horne har arbeidet med nye sanger. Kvelden 12.mai var den tiden Audrey Horne bestemte seg for å presentere nytt materiale for fansen.

Ved første tone fangen Audrey Horne publikum, noe de alltid har vært gode til. Denne gangen var det med en sang ingen av oss hadde hørt før. Selv med en ukjent sang så beveget kroppen seg til musikken, ikke bare jeg men resten av tilskuerne. Den ene nye etter den andre ble spilt, og alle like godt mottatt av publikum.
Stemningen var på topp da ‘Threshold’ startet. Jeg innrømmer at jeg sang med under den, who wouldn’t? Kroppen var varm, og svetten rant ned pannen. Det var varmt, men hetere på scenen. Fra en gammel sang til en litt ny-gammel sang ‘Blaze Of Ashes’, og jeg danset og sang med under den også.
Etter to gamle så fortsatte bandet med nytt materiale.Etter tre nye sanger var plutselig konserten over. Det skjedde brått. Publikum skrek mere, men mere ble det dessverre ikke. Nå er det bare venting som gjenstår, og det er at Audrey Horne drar i studio i juni for å spille inn nytt album. Det liker vi, for de nye sangene var fantastiske.

Setlist – (NB! De nye sangtitlene er fortsatt work in progress og kan bli endret på. Utenom de gode gamle ‘Threshold’ og ‘Blaze Of Ashes’ selvfølgelig.)

1. Classic Hard Rock
2. 911
3. Lizzy Yeah
4. Filf
5. Maiden
6. There Goes A Lady
7. Threshold
8. Blaze Of Ashes
9. Rainbow
10. Tired
11. Sweeter On The Inside

‘Bridges & Anchors’ står helt nederst på setlisten, men den spilte de ikke. Trist å vite hva man gikk glipp av. For den låta er rå!

Les gjerne:

Audrey Horne, Garage 8.mai (2010)
Rearview Mirror (2010)
Audrey Horne, Kvarteret 4.mars (2010)
Audrey Horne – Audrey Horne (2010)

Ser nå at jeg var flinkere å anmelde konserter før. Kanskje fordi jeg ikke stod så langt bak og fikk se mer av det som skjedde på scenen.. Hva vet nå jeg..