Audrey Horne, Garage 10.05.13

Den beste måten å feire bursdagen sin på er å se Audrey Horne på Garage med sine beste venner.

© Jarle H. Moe

Vi var ikke akkurat tidlig ute. Vi fikk se det andre oppvarmingsbandet, Leadslegde, som var dødsbra. Minner meg selv på at jeg må høre mer på dem. Vi gikk glipp av det første oppvarmingsbandet, Malice In Wonderland. Et band jeg elsket da jeg var 19 år. Nå 6 år etter, så er det Audrey Horne jeg elsker.
Etter å ha turnert i England for fete, eldre menn i følge Audrey Hornes vokalist Toschie, så var det godt å være tilbake til et fullstappet, og utsolgt Garage med kjente ansikter blant publikum. De startet med “Redemption Blues” som er fra det nye albumet. Det var forventet, og jeg elsket det. Allerede på første låt fikk de med seg publikum. Det er akkurat det Audrey Horne er kjent for. De får alltid opp stemingen. Når stedet er utsolgt så vet du at man er der for dem.
Andre låter som ble spilt fra deres seneste album var selfølgelig låten “Youngblood”, som også er tittelen på albumet. “Show and Tell” og “Cards with the devil” dukket også opp. For hver sang som ble spilt, jo bedre ble stemningen i salen, og varmere ble det i kjelleren på Garage. På et tidspunkt spurte de om det var noen jenter blant publikum, jeg skrek “jaa” og jeg var tydeligvis ikke den eneste. Låten “There Goes a Lady” ble dedikert til jentene. Det liker vi!
Jeg spurte to personer om det var en spesiel sang de ønsket å få høre denne kvelden. Begge svarte “Sail Away”. Det er jo godt en ballade for jenter, om man kan si det på den måten. Mitt ønske var “This Ends Here”, om jeg skulle ønske meg en sang fra deres siste album. Og like etter “Pretty Little Sunshine” så fikk jeg ønske mitt oppfylt.

10.mai på 25års dagen min, på min tiende Audrey Horne konsert. Ble disse sangene spilt:

Redemption Blues
Bridges and Anchors
Youngblood
Show and Tell
There Goes a Lady
Firehose
Cards With the Devil
Pretty Little Sunshine
This Ends Here
Threshold
Blaze of Ashes
Straight Into Your Grave

Det var en uforglemmelig kveld. Håper jeg får feire dagen min med Audrey Horne neste år også!

For flere bilder fra konserten sjekk ut: Fotograf Jarle H. Moe