Artistønsker til Pavilion Juniorscenen på Roskilde Festivalen

Once a Roskilde-blogger, always a Roskilde-blogger.
– mitt nye bloggmotto


Pavilion Junior
I dag kan du legge inn dine ønsker til hvilke artister du ønsker å se på Pavilion Junior Scenen på årets Roskilde Festival. Pavilion Junior er en liten scene for artister som trenger litt mer omtale. Fremtidens artister som Roskilde selv kaller det. Konsertene finnes sted i oppvarmingsdagene under Roskilde Festivalen (i år 1. – 4.juli). Susanne Sundfør, Purified In Blood, Datarock og Kvelertak har blant annet spilt på denne scenen.

© Thomas Kjær

Roskilde Festivalen har syv kriterier som bandet må ha for å bli nominert:
1. skal primært være fra Norden
2. er ukjent for det brede festivalpublikumet
3. har aldri spilt på Roskilde Festival før
4. fortjener etter din mening et karrieremessig løft
5. representerer en sjangermessig spredning lik den man finner på Roskilde Festivals øvrige scener
6. er tøffe nok til å spille for omkring 2000 mennesker
7. sparker røv, får blodet til å fryse, alle hårene til å reise seg, smilet til å bryte fram, hodene til å vippe, danseskoene til å gløde, fortsett selv…

Du kan legge dine tre ønsker til Roskilde Festivalen på denne linken her; http://roskilde-festival.dk/?id=4012
Du kan nominere band mellom 23.jan – 5.feb. Husk at artistene må staves rett ellers kommer de ikke med i opptellingen.

Jeg har plukket ut to favorittband som virkelig er fantastiske live og trenger en karriere boost! (du kan nominere tre band)

Ribozyme(NO) –
Har nylig byttet plateselskap og er nå signert med Indie Recordings (som blant annet har Kvelertak, Audrey Horne og Enslaved). De er ute med sitt femte album 10.februar. I dag slapp de ut sin første singel ‘Presenting the Problem’, som du kan høre på få på iTunes, Spotify og Wimp. Ribozyme er ett undervurdert band, og etter fem album så fortjener de å spille på Roskilde Festivalen.
http://ribozyme.no/

Molotov Jive(SE) –
Svenskene jeg forelsket meg i, da de varmet opp for Razorlight da de spilte i Oslo 2009. Molotov Jive arbeider for tiden med sitt tredje album. I dag slapp de ut sin første singel fra det kommende albumet, nemlig låta friendship. Molotov Jive er blant annet inspirert av Bruce Springsteen og The Beatles, så det sier jo seg selv at musikken deres er fantastisk.
http://molotovjive.se/


For artistene;

Har dere lagt merke til den knappen?
Om du og ditt band vil ha muligheten for å spille på Pavilion Junior kan dere laste ned et media-kit fra siden. Denne inneholder blant annet webbannere og informasjon om hvordan du/dere kan starte deres egen Pavilion Junior kampanje. Så nå er det bare å sette i gang.

Lykke til!

I februar kommer bloggen til å nevne en norsk artist/band som kommer til å spille på Pavilion Junior. Følg med!