Alle liker Lady Gaga, ny video

Bare innrømm det! Du liker Lady Gaga!

Nå er dronningen av merkelig er tilbake med en ny video.
Denne her dedikere jeg til tanteungen min på 3år som synger ‘Judas’ dagen lang.

Lady Gaga – Yoü and I

Etter å ha sett videoen, så la jeg merke til at forventningene til Lady Gaga er store. Selve videoen skuffer ikke. Ikke i det hele tatt. Låten deriomt, country much? Dansingen passer ikke inn. Fet video, kjedelig sang.

3 comments

  1. Jeg synes ikke så godt om Lady Gaga videoen. Den er helt sikkert godt håndværk, men den virker også påtaget. Det er som om den er mærkelig, blot for at være mærkelig og jeg giver dig ret i at dansen slet ikke passer til musikken 🙂

  2. I begynnelsen likte jeg ikke henne i det hele tatt, men ja, jeg gjør jo det! Hun er en dame som bare vil gjøre alt, og har man sjansen, så hvorfor ikke? Liker ikke den sangen though. Det ble bare helt feil.

  3. Hahahahah, tenkte akkurat det samme da jeg så videoen/hørte sangen for første gang. Hva i alle dager er dette for noe? Videoen likte jeg, men sangen hadde jeg virkelig ikke forventet. Ja, jeg liker Lady Gaga.

Comments are closed.