Åh, den herlige følelsen!

Sorry for relativt dårlig blogging og dårlig ed kommentargiving! Jeg har tilbrangt natten i Bergen etter en heftig uke med Roskilde Festivalen i Danmark. Nå sitter jeg på bussen fra Bergen på vei til neste festival, nemlig Norway Rock.

Roskilde var fantastisk. Hadde aldri trodd jeg skulle si noe slikt ette den lille hendelsen i 2007, som var ve det værste året i Roskilde’s historie. Jeg har fått meg nye venner, både svensker, dansker og norske. Jeg har fått opplevd god musikk, og jeg har fått opplevd band jeg aldri trodde jeg noen gang kom til å se live. Gorillaz, Prince, Motörhead, Kasabian, The Kissaway Trail, Muse og ikke minst kjære Biffy Clyro var fantastiske. Prince var desidert best!selv om jeg fikk kjempe vondt i bena under konserten.

Etter denne uken jeg har hatt, så skal jeg definitivt tilbake til Roskilde neste år. Jeg skal skrive et mer langt og hyggeligere innlegg på Roskildebloggen, så dere få lese der.

Jeg skal faktisk tilbake til Danmark i august. Det er på grunn av denne karen her.

Love at first sight? jeg begynner nesten å tro på det sitatet siden vi begge følte noe da vi først så hverandre.

Og der må jeg gå! jeg lover at jeg ikke skal bli til en kjærlighetsblogg. Han har dødsbra musikksmak btw!!! 🙂

9 comments

  1. ..skulle gjerne sagt noe om at eg e glad på dine vegne (e jo det), men JIIZEZ kor han ligner på Robert Pattinson!!

  2. Hjelpes meg! Må du slutte å tømme hjertet ditt hvere gang. Lag for all del kjærlighetsblogg! Men da vil jeg gjerne se en offentlig ode til Else fra kjære Alek 😛

Comments are closed.