8.mai skjer dette!


Siden jeg har bursdag 10.mai (det er dessverre en mandag) så er Audrey Horne konsert den perfekte måten å feire dagen min på.
De ga ut sitt tredje album tidligere i år, og jeg mener det er deres beste album til nå. Siden de spilte hele albumet på forrige konsert så håper jeg på en god blanding på Garage 8.mai. Dette blir bra! Melodiøs hard rock på sitt beste! jeg ser en ny Spellemannspris for dette bandet i fremtiden.

Les om forrige Audrey Horne konsert her. Eller ta en titt på omtalen jeg skrev for Eternal Terror.

3 comments

  1. Fin måte å feire dagen på 🙂

    Har alltid tenkt at det var noe av det samme som Folken i Stavanger. Fantastisk sted, der har jeg mange flotte konsertminner. Vel, enkelte ganger har det også vært litt dårlig lyd der også…

Comments are closed.