Vil du se Johnny Depp?

Om du vil, må du ta turen til Göteborg. Fra Oslo tar det bare tre timer med buss, og det koster ikke all verden heller. Tenk å være tre timer unna piraten, Gilbert Grape og Edvard Saksehånd! Hva skal Johnny Depp gjøre i Göteborg? Vel, han skal spille på Liseberg med Hollywood Vampires. Et band med andre storslagne medlemmer som Alice Cooper og Joe Perry. De skal spille på den store scenen på Liseberg 6.juni. Det koster 100,- for inngangsbilletten til Liseberg, så om du allerede er i Göteborg kan du se Johnny Depp for en hundrings.

Jeg kom over konsertprogrammet til Liseberg ved et lite uhell egentlig. Jeg har ventet lenge på at norske festivaler skulle booke Mando Diao til sommeren. Den norske festivalen som booker dem, den festivalen skal jeg på. Men jeg har kort lunte og klarte ikke å vente. De blir aldri booket til norske festivaler. Så jeg gikk inn på Mando Diao sin Facebook side og trykket på en fin knapp som sa «tour dates». Der stod det Liseberg, og på 1-2-3 hadde kjøpt tur/retur billett til Göteborg.

Om et så fantastisk band som Mando Diao skal spille på Liseberg, hvem andre skal spille da? Her er mine topp 5 fra Lisebergs konsertprogram:

1. Mando Diao (1.juni)

2. Hollywood Vampires (6.juni)

3. Queens Of The Stone Age (9.juni)

4. The Offspring (27.juni)

5. Union Carbide Productions (24.august)

The Offspring for nostalgiens skyld så klart. Klarer ikke å glemme at «Pretty Fly (For A White Guy)» hadde sine glansdager da MTV faktisk spilte musikk. Men også, tenk å se Queens Of The Stone Age for en hundrings? #tingsomaldriskjeriNorge

For hele musikkprogrammet til Liseberg trykk her.

Bilde lånt fra her